Serta Group

Основен фактор в хидравличните решения

Serta предлага различни видове цилиндри по поръчка :

Умни цилиндри, които позволяват свързаност между машината и цилиндъра (датчици), цилиндри за оползотворяване на енергия, цилиндри за демпфериране, цилиндри, които могат да достигат дължина 7 метра, цилиндри с интегрирани хидравлични функции със специфично предназначение, цилиндри с оптимизиран габаритен размер.

Благодарение на своя център за експертизи и бъдещата производствена лаборатория, SERTA поставя иновациите в основата на техническите си разработки. С над  25 000 създадени приложения ние развиваме креативността си във ваша полза, а именно за да ви предложим най-добрите решения, адаптирани за вашите потребности !

От конструирането до изпълнението, ние работим съвместно с вас за успеха на вашия проект и за изграждането на трайно взаимно сътрудничество.

От момента, в който регистрираме и вземем предвид вашето техническо задание, обособяваме един ръководител проект от нашия екип, който да ви съпътства при серийното производство на продуктите, предшествано от изпълнението на прототипи. Съчетавайки теоретичните изчисления на готовите елементи с практическата валидация на изделието, осъществена от нашия център за ресурсни изпитания, ви гарантираме концепция, доближаваща се максимално до вашата потребност.

Ежедневно работим с вас, за да ви придружаваме във вашите проекти.

Качеството на нашите цилиндри е приоритет за нас !

Стремежът ни към съвършенство продължава вече близо 50 години. Чрез нашето непрекъснато подобрение, ви гарантираме най-добро качество за вашите продукти.

Разпределение по сфери на дейност

Открийте продуктите на Serta Group